Dagbesteding voor ouderen in Den Haag

Bent u op zoek naar dagbesteding voor ouderen in Den Haag? Zodra u op leeftijd bent hoeft dit niet te betekenen dat u niet meer kunt genieten van leuke activiteiten. Dit is de reden waarom wij een dagbesteding voor ouderen in Den Haag hebben opgericht. Door deel te nemen aan onze activiteiten komt u in contact met andere mensen en kunt u bijvoorbeeld genieten van een leuk spel. Alleen er is nog veel meer te doen dan dat! Vaak associëren mensen dagbesteding al gauw met bingo maar dat is allang niet meer de enige activiteit die wij organiseren. Zo gaan wij regelmatig met elkaar koken en genieten wij vervolgens samen van wat wij hebben gemaakt. Heeft u zelf een idee voor een recept die u eens wilt uitproberen? Laat het ons weten en misschien zetten wij het de volgende keer op het programma bij de dagbesteding voor ouderen in Den Haag.

Nieuwe hobby’s ontdekken bij dagbesteding voor ouderen in Den Haag

Naast spelactiviteiten en koken is er nog veel meer te doen bij de dagbesteding voor ouderen in Den Haag. Bent u graag creatief bezig? Sluit dan aan bij een breigroepje of ga met anderen borduren of haken. Misschien ontdekt u zo zelfs wel een nieuwe hobby! Of wilt u wat herinneringen aan vroeger ophalen? Bij onze dagbestedingen voor ouderen in Den Haag heeft u ook de mogelijkheid om muziek te luisteren. Soms organiseren wij ook muziek quizjes waarbij het de bedoeling is dat u het juiste nummer raadt. Wist u dat regelmatig muziek luisteren ervoor kan zorgen dat uw geheugen wordt verbeterd? Naast dat het een fijne activiteit is, is het dus ook goed voor uw hersenen. Wilt u zich inschrijven voor dagbesteding voor ouderen in Den Haag? Neem contact op!

dagbesteding ouderen den haag

Dagbesteding voor ouderen in Den Haag en thuiszorg

Naast dagbesteding voor ouderen in Den Haag verzorgen wij ook thuiszorg in Den Haag. Deze twee kunnen uiteraard met elkaar gecombineerd worden omdat ze onderdeel zijn van onze ouderenzorg in Den Haag. Alle zorg die wij verlenen wordt afgestemd op uw persoonlijke wensen en behoeftes. Aan de hand daarvan stellen wij een zorgplan op en eens in de zoveel tijd wordt er bekeken of het zorgplan geüpdatet moet worden. Uiteraard is het ook mogelijk om tussendoor uw zorgvraag aan te passen. Wilt u meer weten over onze werkwijze? Schroom niet om contact op te nemen!

Menu