Ouderenzorg in Den Haag voor professionele zorg

Bent u op zoek naar ouderenzorg in Den Haag omdat u graag wat assistentie wilt hebben bij dagelijkse taken? Als team van verpleegkundigen willen wij u daar graag bij helpen. U kunt denken aan hulp bij het uit bed komen of bijvoorbeeld het behandelen van een wond. Hierdoor kunt u veilig thuis blijven wonen en andere activiteiten nog gewoon onafhankelijk blijven uitvoeren. Zodra u zich aanmeldt voor thuiszorg in Den Haag hebben wij eerst een intakegesprek. Op basis daarvan kunnen wij inzicht krijgen in uw thuissituatie en of er naasten in uw omgeving ook zorg voor u dragen. Daarnaast kijken wij verder dan alleen naar de zorg die u nodig heeft. Wij vinden het belangrijk dat u activiteiten kunt ondernemen die u plezier brengen. Dit is de reden waarom wij een dagbesteding voor ouderen in Den Haag hebben opgericht. Wilt u daar meer over weten? Neem contact op!

Ouderenzorg in Den Haag zorgt ervoor dat u thuis kunt blijven wonen

Veel ouderen willen het liefste thuis blijven wonen en dat is ook heel begrijpelijk want het biedt u veel voordelen. Door ouderenzorg in Den Haag te ontvangen zorgen wij ervoor dat u veilig thuis kunt blijven wonen. In uw eigen thuisomgeving kunt u uw autonomie behouden en doen wat u wilt. Ook vinden velen het erg prettig om in het huis te blijven wonen waar ze zoveel herinneringen aan hebben. Verder zorgt thuis blijven wonen er voor dat u uw eigen routines kunt blijven behouden. Het is niet de bedoeling dat deze veranderingen als u ouderenzorg in Den Haag ontvangt. Wij hechten er veel waarde aan dat u zelf kunt blijven doen wat u prettig vindt. Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op!

ouderenzorg den haag

Ouderenzorg in Den Haag voor verschillende zorgvragen

Bij ouderenzorg in Den Haag kunnen wij zorgen voor medische zorg maar ook voor persoonlijke zorg. Ouderenzorg kan namelijk ook betrekking hebben op het uitvoeren van huishoudelijke taken of bijvoorbeeld het vervoer naar de supermarkt. In sommige gevallen is het ook mogelijk dat er een wandeling wordt gemaakt of dat er boodschappen worden gedaan. Op basis van het intakegesprek wordt er besproken hoe de zorg er voor u uit gaat zien. Meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul het contactformulier in en wij bellen u zo snel mogelijk terug!

Menu