Professionele thuiszorg in Den Haag ontvangen

Wilt u graag thuiszorg in Den Haag of omgeving ontvangen? Wij komen graag bij u langs om thuiszorg te verlenen zodat u thuis kunt blijven wonen en uw onafhankelijkheid kunt blijven behouden. Er zijn verschillende factoren die ervoor kunnen zorgen dat u behoefte heeft aan thuiszorg. Zo kan het zijn dat uw algehele gezondheid wat minder wordt of dat u zorg nodig heeft na een operatie. Thuiszorg is dus niet alleen bedoeld voor senioren maar is ook erg geschikt als u fysieke problemen heeft. Bij het verlenen van thuiszorg vinden wij het belangrijk dat u zich op uw gemak voelt. Thuis is de omgeving waar u zichzelf prettig moet kunnen voelen en het feit dat wij langskomen moet daar niet iets aan veranderen. Voordat wij langskomen zullen wij eerst een uitgebreid intakegesprek met u en uw naaste(n) hebben zodat wij zorg kunnen verlenen op basis van uw wensen. Meer weten over het ontvangen van thuiszorg in Den Haag? Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Voordelen van thuiszorg in Den Haag ontvangen

Als u ervoor kiest om thuiszorg in Den Haag te ontvangen kunt u er op rekenen dat de zorg persoonlijk is. Wij hechten veel waarde aan 1-op-1 contact met onze cliënten en er is altijd tijd voor een praatje. Heeft u behoefte aan meer sociaal contact? U bent ook van hartelijk welkom bij onze dagbesteding voor ouderen in Den Haag. Daarnaast vinden wij het belangrijk om nauw contact te houden met uw naasten. Hierdoor kunnen wij de zorg zo soepel mogelijk laten verlopen en hoeft u zich daar geen zorgen over te maken. Verder kunt u uw onafhankelijkheid blijven behouden door thuiszorg te ontvangen. Wij komen langs om u met een aantal dingen te assisteren maar het overige kunt u gewoon zelf blijven doen. Ook thuiszorg in Den Haag ontvangen? Neem contact op!

thuiszorg den haag

Thuiszorg in Den Haag ontlast familie in naasten

Door thuiszorg te ontvangen worden familie en naasten van zorg ontlast. Anders kan het veel stress opleveren wanneer er zorg geleverd moet worden terwijl de dagelijkse bezigheden gewoon doorgaan. Als u kiest voor thuiszorg in Den Haag weten uw familieleden en naasten zeker dat uw gezondheid bij ons in goede handen is. Op basis van uw thuissituatie geven wij meestal een aantal tips mee voor het veiliger maken van de ruimtes. Zo is het soms erg aan te raden om beugels in de douche of naast het toilet te plaatsen zodat u makkelijker kunt opstaan. Hierdoor kunnen wij op een veilige manier zorg verlenen. Meer weten over het ontvangen van ouderenzorg in Den Haag? Neem contact op!

Menu